Ádám Fanni pszichológus

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus-jelölt, személyközpontú tanácsadó, autogén tréning vezető

Szeretettel várom a hozzám fordulókat az életvezetés különböző kérdéseivel kapcsolatban, krízishelyzetek okozta elakadások, karrier dilemmák és a stresszkezelés kérdéseivel kapcsolatban.

TOVÁBB

Pszichológus, integratív terapeuta jelölt

Életünk során az örömteli pillanatok megélésére törekszünk – de a teljes életnek éppannyira része a nehézség és a szomorúság. Munkám során ítélkezésmentes, bizalomteli és biztonságos környezetet teremtve szeretnék Önnek segítséget nyújtani meglevő belső erőforrásai feltárásában.

TOVÁBB

Fogorvos, pszichoterapeuta szakorvos jelölt, integratív terapeuta jelölt

„Emberek szolgálatában állni, segíteni és gyógyítani”- gyermekkorom óta erre készülök. Fogorvosként azt kerestem, hogyan lehet tevékenységem minél inkább kíméletes az emberek számára, míg a pszichoterápiában az integratív módszer alkalmazását gyakorlom.

TOVÁBB

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, komplex integratív terapeuta jelölt

Jelszavam az egyensúlyra való törekvés, mind testi, mind lelki értelemben, amely ugyan nem mindig kellemes vagy könnyű, de mindenképp megéri a fáradtságot, mert így végül rájöhetünk, hogy a problémánk egyben a megoldásunk kulcsa is lehet.

TOVÁBB

Pszichológus, integratív terapeuta jelölt

Ahogy testünknek szüksége van a rendszeres mozgásra, lelkünk is igényli a mindennapos odafigyelést. Szemléletemhez közel áll a pozitív pszichológia, amely szerint fontos feltárni, hogy az emberek miként tehetik teljessé mindennapjaikat, hogyan élhetnek elégedett életet.

TOVÁBB

Pszichiáter szakorvos

Az alábbi panaszokkal fordulhatnak hozzám: hangulat- és alvászavarok, szorongás, kényszeres tünetek. A gyógyszeres kezelés mindig az aktuális állapotnak megfelelően és az egyéni igények figyelembevételével történik. Az alkalmazott terápia célja a panaszok mihamarabbi enyhítése, illetve az állapotjavulást követően a pszichés stabilitás hosszútávú megőrzése.

TOVÁBB

Pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik célkitűzéseikkel, életpályájukkal, munkájukkal kapcsolatban kérdésekbe, új kihívásokba, vagy megtorpanásokba, nehézségekbe ütköznek, és készek lépéseket tenni a változásért.

TOVÁBB

Kassai Éva

Pszichológus, mediátor, coach, integratív terapeuta jelölt

Úgy gondolom, hogy egy pszichológus nem csak tudásával, szakértő visszajelzéseivel, hanem empátiájával, odafigyelésével is tudja támogatni klienseit.

TOVÁBB

Pszichológus, mentálhigiénés szakember, pár- és családterapeuta jelölt, autogén tréning vezető

Az egyéni találkozások során a szupportív, támogató, személyiségközponti terápiát tartom hatékonynak, amit ha kell, autogén tréninggel egészítek ki.

TOVÁBB

Pszichológus

Az emberi élet során mindannyian átélünk pillanatokat, mikor úgy érezzük, hogy valahol egészen máshol vagyunk, mint ahol lenni szeretnénk, hogy egészen másképpen érezzük magunkat, mint amire vágyunk.

TOVÁBB