Nagy Tamás - Párkapcsolati coach

Párkapcsolati coach, life coach, kommunikációs szakember

Az én szerepem, hogy a szembenézéshez biztonságos környezetet teremtsek: abban a pillanatban a párok kezébe kerül az irányítás és megnyílik egy odafigyelésen, egymás elismerésén, és az egyéni igényeik kifejezésén alapuló kapcsolat újjáépítésének lehetősége.

TOVÁBB

Szigethy Márta - Pszichológus

Pszichológus, Tanácsadó szakpszichológus jelölt, Személyközpontú tanácsadó jelölt

Klienseimmel az együttműködésünk során arra törekszem, hogy rejtett erőforrásaik megtalálásával kísérjem őket a kitűzött céljaik felé vezető úton, amely közben lehetőség nyílik arra is, hogy mélyebben megismerhessék önmagukat.

TOVÁBB

Dr. Danics Zoltán - Pszichiáter

Pszichiáter Pszichoterapeuta szakorvos

Pszichiáterként fő elvem és gyakorlatom az együttműködő viszonyulás a páciensekkel. Minden
döntést alapos tájékoztatás után közösen hozunk, mert a kölcsönös bizalom nagyobb jelentőségű a
gyógyulásban, mint a gyógyszerhatás.

TOVÁBB

Graef Anikó - Pszichiáter

Pszichiáter főorvos, Pszichoterapeuta

Pszichiáter szakorvos és pszichoterapeuta vagyok. Hosszú éveken át dolgoztam kórházban és klinikán, valamint járóbeteg
szakellátásban.

TOVÁBB

Komjáti Natália - Online pszichológus

Pszichológus Integratív teareuta jelölt

Szakmai hatékonyságom alapja a személyes kapcsolat minősége, amelyre különös figyelmet helyezek. Ennek megfelelően mind magam, mind a hozzám forduló tisztelete, feltétel nélküli elfogadása jellemez.

TOVÁBB

Pszichológus

Életünk során megannyi nehéz helyzettel találkozhatunk, melyek kapcsán úgy érezzük, azok meghaladják erőnket. Néha nehezen találjuk a kiutat. Támogatásra lenne szükségünk vagy egy külső, objektív, ám szakmai segítségre ahhoz, hogy elinduljunk a megoldáshoz vezető úton.

TOVÁBB

Ádám Fanni pszichológus

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus-jelölt, személyközpontú tanácsadó, autogén tréning vezető

Szeretettel várom a hozzám fordulókat az életvezetés különböző kérdéseivel kapcsolatban, krízishelyzetek okozta elakadások, karrier dilemmák és a stresszkezelés kérdéseivel kapcsolatban.

TOVÁBB

Pszichológus, integratív terapeuta jelölt

Életünk során az örömteli pillanatok megélésére törekszünk – de a teljes életnek éppannyira része a nehézség és a szomorúság. Munkám során ítélkezésmentes, bizalomteli és biztonságos környezetet teremtve szeretnék Önnek segítséget nyújtani meglevő belső erőforrásai feltárásában.

TOVÁBB

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, komplex integratív terapeuta jelölt

Jelszavam az egyensúlyra való törekvés, mind testi, mind lelki értelemben, amely ugyan nem mindig kellemes vagy könnyű, de mindenképp megéri a fáradtságot, mert így végül rájöhetünk, hogy a problémánk egyben a megoldásunk kulcsa is lehet.

TOVÁBB

Pszichológus, integratív terapeuta jelölt

Ahogy testünknek szüksége van a rendszeres mozgásra, lelkünk is igényli a mindennapos odafigyelést. Szemléletemhez közel áll a pozitív pszichológia, amely szerint fontos feltárni, hogy az emberek miként tehetik teljessé mindennapjaikat, hogyan élhetnek elégedett életet.

TOVÁBB