Watfa Zsüli

pszichológus, integratív hipnoterapeuta, jógaterapeuta, pszichodramatista

2002-ben, egyetemi hallgatóként léptem az önismeret időnként rögös, időnként felemelő útjára és köteleződtem el a pszichoterápiás munka mellett. 

Többféle egyéni-és csoportos terápiás módszer sajátélményű megtapasztalása, és tanulmányozása vezetett el annak az integratív szemléletmódnak a kialakításához, amelynek alapján dolgozom, és amely ötvözi a modern, nyugati szemléletmódot és tudományosságot az évezredes keleti bölcselettel.

Hitem szerint a lélek határtalan bölcssességgel vezet minket utunkon, amely úton időnként korlátokba, akadályokba ütközünk. Hiszem, hogy minden dolog, ami életünk során szembejön velünk ezen az úton, az a fejlődésünket szolgálja. 

Munkám során, 15 éves szakmai- és személyes tapasztalatommal és tudásommal segítem a hozzám fordulókat, hogy felismerjék és megtapasztalják magukban az erőt és a képességket, hogy az úton felbukkanó akadályokat elháríthassák, életüket teljesebbé tegyék, és megérkezzenek ahhoz a biztonságot nyújtó érzéshez, hogy értik azt, ami történik velük.

Pszichológusként várok mindenkit, aki munkahelyi-párkapcsolati krízisben van, gyászában elakadt, “kapuzárási pánikkal” küzd és azokat is, akik egyszerűen csak valamilyen válaszút előtt állnak, és nem tudják, hogy merre induljanak tovább.

Szívesen dolgozom továbbá olyan nőkkel, akik szeretnének gyermeket, de valami miatt ez akadályokba ütközik, vagy akik a terhességük során olyan problémákkal, félelmekkel találják szembe magukat, amelyekkel egyedül nem tudnak megküzdeni.

 

Tanulmányok:

  • 2017: Pszichodráma vezető folyamatban
  • 2016: Pszichodráma asszisztens
  • 2015: Integratív csoport módszerek (bodywork, családállítás, pszichodráma)
  • 2013: Jógaterapeuta
  • 2012: Integratív hipnoterapeuta
  • 2004: Debreceni Egyetem pszichológia szak
Rendelési idő: hétfő, kedd: 8-14

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.