Kertész Katinka

pszichológus

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, klinikai- és egészségpszichológiai szakirányon. Dinamikus szemléletben képződtem, később a személyiségzavarok, főképp a borderline személyiségzavar területén mélyítettem el tanulmányaimat. 2011-2014 között kutatóként vettem részt a Semmelweis Egyetem Alvás- és Álom laboratórium kutatásaiban.

Pszichológusként olyan kliensekkel találkozom, akik szorongással, kapcsolati nehézségekkel, depresszióval, önértékelési gondokkal, pártalálási, párkapcsolati bonyodalmakkal, identitáskrízissel, szexuális problémákkal, munkahelyi nehézségekkel, gyermeknevelési problémákkal, traumatikus emlékekkel, borderline személyiségzavarra jellemző tünetekkel, nemi identitást érintő kérdésekkel küzdenek, akik bizonytalanok az életük további alakulásában, egy ponton elakadtak, és nem tudják, merre tovább. 

 
Munkám során fontosnak tartom a bizalmas, meghitt légkör kialakítását, az őszinteséget és a hitelességet, amiben és ami által a fejlődés megvalósulhat. Hiszem, hogy az emberekben megvan a potenciál a változásra, és hogy a közös munka hatására a nehézséget jelentő érzések és élmények idővel átdolgozhatóvá, megérthetővé, megoldhatóvá válnak.
 
Az önismeret útja egy izgalmas, összetett út.
 
Egyéni konzultációt, pár-és családterápiát, tréning csoportot magyarul és angolul is vállalok.

Rendelési idő

kedd: 14:00-20.00, péntek: 8.00-14.00, 17.00-21.00

Kertész Katinka vállal Skypeos terápiát is.