Csákvári Zsófi

klinikai szakpszichológus, tréner, integratív hipnoterapeuta

Lenyűgöz az emberi lélek. Azt tapasztalom, hogy képesek vagyunk a változásra, átírhatjuk berögződött mintáinkat, át tudjuk alakítani emberi kapcsolatainkat az önismereti munka segítségével. Ahogy magunkon változtatunk, vagy csak a terápiás folyamat eredményeként természetesen változunk, hatunk a környezetünkre, és így a megtapasztalt világ is természetszerűleg változik. A változáshoz szükséges erőforrások bennünk rejlenek, amiket a közös munka során felszínre hozunk, akár a tudattalan képeit és szimbólumait hívva segítségül. Az önismereti munka lehetővé teszi, hogy letegyük azokat a terheket, amelyeket feleslegesen cipelünk, és megfogalmazzuk személyes vágyainkat, amelyek megvalósítása életünket értelemmel és örömmel töltheti meg.

Az én feladatom az, hogy a hozzám fordulók segítségére legyek egyfajta útitársként ennek a belső erőnek, szabadságnak és vágynak a megtalálásában. Szerintem egyszerűbb belül megteremteni a rendet, mint az egész világot átalakítani... Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen választaná ezt az utat. A tünetekre én egyfajta lehetőségként tekintek, amelyek segítenek megtenni az első lépést.

Várom azokat, akik szívesen választanák az önismeret útját, mélyebb megértésre vágynak, szeretnének szabadulni szorongásaiktól vagy pánik tüneteiktől, akik szeretnének változtatni családi vagy baráti kapcsolataikon, jelenlegi életükön, leginkább a 20-40 éves korosztályból.

Módszerek

Imaginatív módszerekkel, relaxációs technikákkal dolgozom, dinamikus szemléletben. Egyéni terápia mellett tanítok relaxációt, csoportban és egyénileg is.

Tanulmányok, végzettségek

  • Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (2014-)
  • Integratív Pszichoterápiás Egyesület - Hipnoterápiás felnőtt módszerspecifikus képzés (2014)
  • Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt pszichológus szakképzés (2012)
  • MAPS trénerképzés (2012)
  • Master of Psychotherapy, Melbourne (2009)
  • Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szak (2007)

Rendelési idő

hétfő: 14.00-20.00, kedd: 14.00-20.00, csütörtök: 9.00-14.00

Csákvári Zsófi vállal Skypeos terápiát is.