Watfa Zsüli

pszichológus, integratív hipnoterapeuta, jógaterapeuta, pszichodramatista

Hitem szerint a lélek határtalan bölcssességgel vezet minket utunkon, amely úton időnként korlátokba, akadályokba ütközünk. Hiszem, hogy minden dolog, ami életünk során szembejön velünk ezen az úton, az a fejlődésünket szolgálja.

Urbanics Ildikó

klinikai szakpszichológus, neuropszichológus

“Tehetetlenségünket megélve kinyílunk és készek vagyunk a támogatás elfogadására – együttműködünk az érkező segítséggel” (Dass és Gorman nyomán)

Szirmai Anna

pszichológus, tréner, pszichodramatista

“Bizony mondom: Khaosnak kell lenni bennetek, hogy táncoló csillagot szüljetek.”
Friedrich Nietzsche: Imígyen szóla Zarathustra

Pethő Bálint

pszichológus, Selfmapping szakértő

Meggyőződésem, hogy az emberi lét természetéből fakadóan az élet jelentős kérdéseivel kivétel nélkül mindannyian szembesülünk.

Németh Margit

pár- és családterapeuta, pszichológus

Szerencsés embernek tartom magam, mert azzal foglalkozom, ami a legjobban érdekel, és ez sok örömet ad.

Dr. Németh György Gábor

pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta

Az életünk során számos nehézséggel találkozunk, és ha elakadunk a megoldásban, akkor segítséget nyújthat számunkra egy pszichoterápiás kapcsolat, amelynek révén nemcsak megérthetővé, hanem megoldhatóvá is válik az adott élethelyzeti probléma.

Dr. Marik Ágnes

klinikai szakpszichológus, tréner, integratív hipnoterapeuta

A pszichoterápia a belső szabadság megszületésének folyamata, amikor a gyermeki öröm és felfedezőkedv összeforr a felnőtt erejével és tudatosságával. Hosszú évtizedek óta elbűvöl a végeredmény.

Dr. Lakosi Gabriella

családorvos, pszichoterapeuta szakorvos

A módszereket integratív megközelítéssel az adott probléma, a személyiség és az igények figyelembe vételével alkalmazom.

Király Barnabás

klinikai szakpszichológus, fókusztréner, Selfmapping szakértő

Várok mindenkit szeretettel, aki szeretné jobban érteni saját működését, ezen keresztül változtatni és jól működő emberi kapcsolatokat, harmonikus életet kialakítani önmagának.

Kertész Katinka

pszichológus

Munkám során fontosnak tartom a bizalmas, meghitt légkör kialakítását, az őszinteséget és a hitelességet, amiben és ami által a fejlődés megvalósulhat. Hiszem, hogy az emberekben megvan a potenciál a változásra, és hogy a közös munka hatására a nehézséget jelentő érzések és élmények idővel átdolgozhatóvá, megérthetővé, megoldhatóvá válnak.