pszichológus, mentálhigiénés szakember, pár- és családterapeuta jelölt, autogén tréning vezető

Az egyéni találkozások során a szupportív, támogató, személyiségközponti terápiát tartom hatékonynak, amit ha kell, autogén tréninggel egészítek ki.

TOVÁBB

pszichológus

Az emberi élet során mindannyian átélünk pillanatokat, mikor úgy érezzük, hogy valahol egészen máshol vagyunk, mint ahol lenni szeretnénk, hogy egészen másképpen érezzük magunkat, mint amire vágyunk.

TOVÁBB

pszichiáter szakorvos

Bárki életében előállhat olyan kétségbeejtő helyzet, lelki nehézség, amelyből – úgy érzi – egyedül nem találja a kiutat. Úgy gondolom, sokszor a testi tünetek is elfojtott, önmagunk elől elrejteni próbált lelki problémák kifejeződései. Ilyen helyzetben egyre mélyebb gödörbe juthat az egyén, a válságból való kivezető utat egyre nehezebbnek, kilátástalannak véli.

TOVÁBB

pszichológus, kognitív viselkedésterapeuta, EMDR terapeuta

Terápiás munka során a jelen problémain dolgozva gyakran eljutunk a problémák múltbeli gyökereihez, amelyek megértése sokat segíthet a gyógyulás folyamatában. Ebben az önmagunk megértését és egészséges működéséét elősegítő folyamatban lehetek én, mint terapeuta segítő és útmutató társ.

TOVÁBB

Irodavezető

Fejes BrigittaIrodavezető Bemutatkozás

Ügyvezető

Marik JúliaÜgyvezető Bemutatkozás

klinikai szakpszichológus, hipnoterapeuta, pszichodramatista, relaxációs- és szimbólumterapeuta

Úgy vélem mindenkinek van valamilyen adottsága, „csak” az a dolgunk, hogy ezt megtaláljuk. Nekem is van egy képességem. Képességem arra, hogy segítsek olyan embereknek is, akik másokkal csak nagyon nehezen, vagy nem tudnak kommunikálni.

TOVÁBB

klinikai szakpszichológus, neuropszichológus

“Tehetetlenségünket megélve kinyílunk és készek vagyunk a támogatás elfogadására – együttműködünk az érkező segítséggel” (Dass és Gorman nyomán)

TOVÁBB

pszichológus, tréner, pszichodramatista

“Bizony mondom: Khaosnak kell lenni bennetek, hogy táncoló csillagot szüljetek.”
Friedrich Nietzsche: Imígyen szóla Zarathustra

TOVÁBB

pszichológus, Selfmapping szakértő

Meggyőződésem, hogy az emberi lét természetéből fakadóan az élet jelentős kérdéseivel kivétel nélkül mindannyian szembesülünk.

TOVÁBB