pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, komplex integratív terapeuta jelölt

Jelszavam az egyensúlyra való törekvés, mind testi, mind lelki értelemben, amely ugyan nem mindig kellemes vagy könnyű, de mindenképp megéri a fáradtságot, mert így végül rájöhetünk, hogy a problémánk egyben a megoldásunk kulcsa is lehet.

TOVÁBB

pszichológus

Ahogy testünknek szüksége van a rendszeres mozgásra, lelkünk is igényli a mindennapos odafigyelést. Szemléletemhez közel áll a pozitív pszichológia, amely szerint fontos feltárni, hogy az emberek miként tehetik teljessé mindennapjaikat, hogyan élhetnek elégedett életet.

TOVÁBB

pszichiáter szakorvos

Az alábbi panaszokkal fordulhatnak hozzám: hangulat- és alvászavarok, szorongás, kényszeres tünetek. A gyógyszeres kezelés mindig az aktuális állapotnak megfelelően és az egyéni igények figyelembevételével történik. Az alkalmazott terápia célja a panaszok mihamarabbi enyhítése, illetve az állapotjavulást követően a pszichés stabilitás hosszútávú megőrzése.

TOVÁBB

pszichológus

Munkám során feladatomnak tekintem, hogy közösen gondolkodva támogassam Önt a már nem működő, vagy rosszul működő mintázatok felismerésében, ezzel lehetővé téve azok helyes irányba történő módosítását úgy, hogy Ön könnyebben és nagyobb hatásfokkal tudjon a mindennapi életben megküzdeni.

TOVÁBB

pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik célkitűzéseikkel, életpályájukkal, munkájukkal kapcsolatban kérdésekbe, új kihívásokba, vagy megtorpanásokba, nehézségekbe ütköznek, és készek lépéseket tenni a változásért.

TOVÁBB

Kassai Éva

pszichológus, mediátor, master coach

Úgy gondolom, hogy egy pszichológus nem csak tudásával, szakértő visszajelzéseivel, hanem empátiájával, odafigyelésével is tudja támogatni klienseit.

TOVÁBB

pszichológus, mentálhigiénés szakember, pár- és családterapeuta jelölt, autogén tréning vezető

Az egyéni találkozások során a szupportív, támogató, személyiségközponti terápiát tartom hatékonynak, amit ha kell, autogén tréninggel egészítek ki.

TOVÁBB

pszichológus

Az emberi élet során mindannyian átélünk pillanatokat, mikor úgy érezzük, hogy valahol egészen máshol vagyunk, mint ahol lenni szeretnénk, hogy egészen másképpen érezzük magunkat, mint amire vágyunk.

TOVÁBB

pszichiáter szakorvos

Bárki életében előállhat olyan kétségbeejtő helyzet, lelki nehézség, amelyből – úgy érzi – egyedül nem találja a kiutat. Úgy gondolom, sokszor a testi tünetek is elfojtott, önmagunk elől elrejteni próbált lelki problémák kifejeződései. Ilyen helyzetben egyre mélyebb gödörbe juthat az egyén, a válságból való kivezető utat egyre nehezebbnek, kilátástalannak véli.

TOVÁBB

pszichológus, kognitív viselkedésterapeuta, EMDR terapeuta

Terápiás munka során a jelen problémain dolgozva gyakran eljutunk a problémák múltbeli gyökereihez, amelyek megértése sokat segíthet a gyógyulás folyamatában. Ebben az önmagunk megértését és egészséges működéséét elősegítő folyamatban lehetek én, mint terapeuta segítő és útmutató társ.

TOVÁBB