Milyen értékelést készít Önről a Selfmapping?

A tesztfelmérés után öt szinten értékel 133 faktort.

 


Valamennyi modult táblázatban összefoglalva láthatja, amelyben színek és számok segítik a gyors áttekintést. A három modul táblázatát vizsgálva átgondolhatóak az összefüggések, az ok és okozati kapcsolatok.


Az ábrán az egyik kitöltőnk I. moduljának táblázatát látja. (A teljes értékelés név nélküli megjelenítésére engedélyt kaptunk.)


 

Valamennyi faktorhoz tartozik szöveges definíció, valamint egy magyarázat, hogy az adott szintű érték milyen viselkedési és megoldási módokat jelent.

A saját értéket azonnal összehasonlíthatja a mások által elért értékekkel, és ha kíváncsi, megnézheti, hogy milyen a szórása és eloszlása - jelen példánál a bizalomnak.

 

A könnyű használat érdekében a szoftver sorrendbe állítja az erősségeket és gyengeségeket. Tetszőlegesen beállítható, hány faktort szeretne egyszerre átnézni.

Értékeit összehasonlíthatja másokkal. Például azonos korosztállyal - mint a jelenlegi ábrán. Ugyanitt van lehetősége a régi és új eredmények összevetésére, hogy lássa a változást.

Megrendelés után saját e-mail címmel és jelszóval érhető el a szoftver által Önnek megnyitott felület. Erre bármikor fel tud lépni, hogy újra átnézhesse értékelését.

Az egyéni értékelések bizalmasak akár magánszemély, akár cég rendeli meg a Selfmapping felmérést.

Egyénileg lehet dönteni arról, hogy a pdf formátumban exportálható értékelését megosztja-e mással, illetve ad hozzáférést ahhoz, hogy más felléphessen saját e-mail címével és jelszavával az Ön internetes felületére. Így tudja a pszichoterapeutával is közösen átnézni saját értékelését.